Sashimi Tataki carpaccio Bieten salade

BEREIDING:
1. Zet alle bakjes op het aanrecht en haal de deksels eraf.

AFWERKING:

1.Leg de plakjes carpaccio verdeeld over het bord

2.Neem wat peper en zout naar smaak

3.Pak de salade en leg deze midden op het bord

4.Neem dan de dressing en verdeel deze  over de salade

5.En dan lekker de pesto mayonaise naar smaak

6.Pijnboompitten voor het hemelse

7.The Finishing Touch met oude kaas – komkommer – cherry tomaat

BEREIDING:
1. Zet alle bakjes op het aanrecht en haal de deksels eraf.

AFWERKING:

1.Leg de plakjes carpaccio verdeeld over het bord

2.Neem wat peper en zout naar smaak

3.Pak de salade en leg deze midden op het bord

4.Neem dan de dressing en verdeel deze  over de salade

5.En dan lekker de pesto mayonaise naar smaak

6.Pijnboompitten voor het hemelse

7.The Finishing Touch met oude kaas – komkommer – cherry tomaat

BEREIDING:
1. Zet alle bakjes op het aanrecht en haal de deksels eraf.

AFWERKING:

1.Leg de plakjes carpaccio verdeeld over het bord

2.Neem wat peper en zout naar smaak

3.Pak de salade en leg deze midden op het bord

4.Neem dan de dressing en verdeel deze  over de salade

5.En dan lekker de pesto mayonaise naar smaak

6.Pijnboompitten voor het hemelse

7.The Finishing Touch met oude kaas – komkommer – cherry tomaat

BEREIDING:
1. Zet alle bakjes op het aanrecht en haal de deksels eraf.

AFWERKING:

1.Leg de plakjes carpaccio verdeeld over het bord

2.Neem wat peper en zout naar smaak

3.Pak de salade en leg deze midden op het bord

4.Neem dan de dressing en verdeel deze  over de salade

5.En dan lekker de pesto mayonaise naar smaak

6.Pijnboompitten voor het hemelse

7.The Finishing Touch met oude kaas – komkommer – cherry tomaat

https://youtu.be/

8n5Sei0Z_wo