Sashimi | Tataki | carpaccio | Bieten salade |
BEREIDING: AFWERKING: 1.Leg de plakjes carpaccio verdeeld over het bord 2.Neem wat peper en zout naar smaak 3.Pak de salade en leg deze midden op het bord 4.Neem dan de dressing en verdeel deze over de salade 5.En dan lekker de pesto mayonaise naar smaak 6.Pijnboompitten voor het hemelse 7.The Finishing Touch met oude kaas – komkommer – cherry tomaat |
BEREIDING: AFWERKING: 1.Leg de plakjes carpaccio verdeeld over het bord 2.Neem wat peper en zout naar smaak 3.Pak de salade en leg deze midden op het bord 4.Neem dan de dressing en verdeel deze over de salade 5.En dan lekker de pesto mayonaise naar smaak 6.Pijnboompitten voor het hemelse 7.The Finishing Touch met oude kaas – komkommer – cherry tomaat |
BEREIDING: AFWERKING: 1.Leg de plakjes carpaccio verdeeld over het bord 2.Neem wat peper en zout naar smaak 3.Pak de salade en leg deze midden op het bord 4.Neem dan de dressing en verdeel deze over de salade 5.En dan lekker de pesto mayonaise naar smaak 6.Pijnboompitten voor het hemelse 7.The Finishing Touch met oude kaas – komkommer – cherry tomaat |
BEREIDING: AFWERKING: 1.Leg de plakjes carpaccio verdeeld over het bord 2.Neem wat peper en zout naar smaak 3.Pak de salade en leg deze midden op het bord 4.Neem dan de dressing en verdeel deze over de salade 5.En dan lekker de pesto mayonaise naar smaak 6.Pijnboompitten voor het hemelse 7.The Finishing Touch met oude kaas – komkommer – cherry tomaat |
https://youtu.be/ |