Arrangementen

Arrangementen

Stads wandeling met een bierproeverij 

informeer naar de mogelijkheden

Proeverijformules Speciaal bier café de Maaspoort

Goed om weten!

 Onze proeverijen starten steeds vanaf 4 personen.

 Omdat we de nadruk leggen op het proeven en de smaaksensatie, serveren we de bieren steeds in professionele proefglazen 16cl inhoud

 Proeven doe je samen met je vrienden; heb je vragen dan kun je die altijd stellen aan onze medewerkers . Je kunt altijd vrijblijvend met ons contact opnemen.

Wij bieden je de mogelijkheid om de bestaande proeverijen naar wens aan te passen). Op die manier creëer je je eigen ervaring. • Om alles vlot en aangenaam te laten verlopen vragen wij u te reserveren (0486475618) of per mail. Geef ook door wat de verwachting is en/of de invulling van de proeverij zal zijn.

1 Proef Grave

In het kloppende hart van Grave zetten we de lippen aan enkele glazen puur Graafs gerstenat. Met aandacht voor de Graafse biergeschiedenis serveren we vier sterke smaakmakers. Ideaal voor diegenen die onze stad willen verkennen. Dit alles gaat vergezeld van een bordje kaas en worst 

Bieren: 'Bomvrije' Pater Karel, Graafs keteltje, Graafsch wiskey bier.

Prijs:  €16,00/persoon

2 Hemels genieten

Deze proeverij (vanaf 4 personen) focust zich op een specifiek aspect van bier. Dit kan gaan van een bepaald ingrediënt tot een zekere karaktereigenschap van het bier. De bierliefhebber wordt hierbij uitgenodigd om met stijgende intensiteit kennis te maken met het gekozen onderwerp. We starten met een subtiele dorstlesser, om later te eindigen in een heus glorie moment.

Deze proeverij start vanaf(!) 4 bieren en wordt ondersteund door een bordje kaas en worst en olijven

Prijs: €18,50/persoon

3 Bieravontuur

Voor wie zich een getraind bierdrinker acht, halen wij enkele 'toppers' uit de kast. Bierland is volop in beweging en verwent ons met avontuurlijk lekkers. Het is aan ons om jullie onder te dompelen in een nieuwe wereld van smaken. Daag jezelf uit en ga op bieravontuur!

Deze proeverij start vanaf(!) 4 bieren. De Honger wordt je ontnomen door een assortiment kazen met brood en kruiden boter 

Prijs: € 20,00/persoon

0486-47561

 

 

 

Solexarrangement

Info over het solexarrangement

Solexrit met een 3 gangen menu

Gezellig, ouderwets, 3 uur durend solexritje langs mooie plekjes in de gemeente Grave en omstreken. Wij hebben voor u een route uitgezet. Hiervoor krijgt u een route beschrijving mee. U mag ook zelf de route bepalen.

U kunt op iedere dag van de week en op ieder moment van de dag deze fantastische rit maken. Aansluitend serveren wij u een verrassend 3-gangen diner bestaande uit een combinatie van verschillende voorgerechtjes, een heerlijk hoofdgerecht en verrassend dessert.

Solexrit met een lunch

Gezellig, ouderwets, 3 uur durend solexritje langs mooie plekjes in de gemeente Grave en omstreken. Wij hebben voor u een route uitgezet. Hiervoor krijgt u een route beschrijving mee. U mag ook zelf de route bepalen. U kunt op iedere dag van de week deze fantastische rit maken. U vertrek voor de middag of meteen na de lunch. Wij serveren u een heerlijke lunch in de vorm van een 12 uurtje met 3 sneetjes brood met ham en kaas soep en een kroket .

Solexrit met borrelen en hapjes.

Gezellig, ouderwets, 3 uur durend solexritje langs mooie plekjes in de gemeente Grave en omstreken. Dit arrangement duurt 5 uur incl. de 3 uur solexrit. Wij hebben voor u een route uitgezet. Hiervoor krijgt u een route beschrijving mee. Voor het solex rijden serveren wij u koffie met gebak. Na deze nostalgische rit een heerlijk glaasje bier of iets anders,

Ontvangst bij de De Maaspoort met een kopje koffie of thee met gebak. Solextocht van drie uur. Start en finish bij de Maaspoort. Als afsluiting een heerlijk koud en warm buffet.

 

Stadswandeling

Wilt u s.v.p. 10 werkdagen van tevoren reserveren.

Ontvangst Café de Maaspoort koffie met appelgebak €4,00 p.p. Daar wachten we op de gids.(VVV.Top Gids)

Als u de mooie historische stad Grave goed wilt leren kennen, dan is dit een van de beste manieren om dat te bereiken.

Wat dacht u van een stadswandeling met een bierproeverij  (vraag naar de mogelijkheden).

Iets te vieren

Wil je een verjaardag of een vrijgezellenfeest organiseren

vraag dan naar de mogelijk heden.

Ook is het mogelijk onze hele zaak af te huren.