Arrangementen

Arrangementen

Wijn proeverij.

 Jouw Cocktail avond organiseren

    Bier proeverij

Proeverij rondje kaart Je kunt bij ons ook genieten van een mini proeverij rondje kaart, we laten je dan kennis maken met mousserende, witte en rode wijn. Voor ieder wat wils en wat uitleg! We schenken 5 halve glazen voor 19,50 euro pp.

 

reserveren

Contact

Het organiseren van een cocktailparty is een leuke vorm van entertainment. De leukste cocktailparty organiseer jeHIER! Of het nu zomer of winter is, cocktails en de cocktail party zijn erg populair. Wijn en bier zijn nog steeds onomstreden nummer 1 en 2 op feestjes, maar cocktails zorgen voor een aangename afwisseling en zijn een feestelijke sfeermaker. Zeker bij lekker weer en een lekker muziekje. Jij maakt de cocktails  5 stuks voor 32,50 euro p.p. Min 10 pers.

reserveren

contact

Proeverij rondje kaart Je kunt bij ons ook genieten van een mini proeverij rondje kaart, we laten je dan kennis maken met bieren van de tap en van de fles. 6 proefglazen speciaalbier + hapjes voor 32,50 p.p. en een flesje bier mee naar huis.

Bij meer dan 5 personen 30,00 p.p.

 

reserveren

Contact

  High Wijn

High tea

                          

HIGH WINE – €27,50 P.P.

  • Een glas Prosecco
  • 2 Glazen huiswijn naar keuze
  • 2 Crostini’s
  • Een selectie van onze overheerlijke hapjes ± 10 stuks

Ben je niet zo’n zoetekauw en ruil je het theekopje liever in voor een wijnglas? Dan is onze High Wine echt iets voor jou! Je ontvangt een glas bubbels en twee glazen huiswijn naar wens. De keuken serveert bij de verschillende wijnen bijpassende hapjes, zodat je kunt genieten van de perfecte smaakcombinaties. Gezellig bijkletsen met heerlijke wijnen en overheerlijke hartige hapjes: de beste invulling van een luxe borrel!

reserveren

Contact opnemen

 

 

 

€ 19,95 per persoon

Duur: Maximaal 2 uur

Iets te vieren of zin in een bijzondere middag uit?

Trakteer jezelf, een ander of kom met een hele groep genieten van een compleet verzorgde High Tea in hartje Grave. Neem plaats in ons stijlvol monumentaal ingericht Poortwachters huis, kijk uit over de Maas en geniet van al het lekkers op tafel. Onze High Tea is verkozen tot één van de beste in Grave. Kom je het snel een keer ervaren?

We hebben 2 verschillende menu’s samengesteld. Zo is er altijd wel een High Tea die bij je plannen past. ± 10 stuks hapjes

Een High Tea vergt van onze koks wat meer voorbereidingstijd dan een normale lunch, vandaar dat we je vragen om een High Tea minimaal 1 dag van tevoren te reserveren.

reserveren

Contact opnemen

 

 

 

 

    Kerst borrel

Verjaardag

 Trouw feestje

                                               

Op zoek naar een ideale locatie voor een informele kerstborrel (of misschien wordt het een nieuwjaarsborrel) met het bedrijf? Kom in Grave bij de Maaspoort borrelen met collega’s. Bel of mail voor een all inclusive prijs voor een van onze drankarrangementen. Uiteraard is dit uit te breiden met iets te eten: een lunch, borrelhapjes, of een compleet diner. Alles is mogelijk maar denk wel aan de corona maatregelen.

https://www.maaspoort-grave.nl/reserveren-dish/

Contact opnemen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vier je verjaardag bij de MaaspoortJouw verjaardag vieren met de hele familie of al je vrienden? Met Café de Maaspoort als feestlocatie ben je verzekerd van knallend succes. We helpen je graag bij het organiseren van een extra speciale verjaardag. Je kunt bij ons ook een feestzaal huren voor een bruiloft of besloten borrel met collega’s.

https://www.maaspoort-grave.nl/reserveren-dish/

Contact opnemen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feest

U bent op zoek naar dé perfecte locatie voor uw feest? Stop met zoeken want bij Cafe de Maaspoort of Het het Poortwachtershuis bent u aan het goede adres! Uw bruiloft (eventueel ook als verjaardag, receptie of gewoon een feest om het leven te vieren! Wat de reden van het feestvieren ook is, wij zorgen ervoor dat het een onvergételijk feest wordt.Of het nu klein en intiem is of groots met een  live-band; wij bieden de perfecte locatie voor elk gezelschap! En dat midden in het bruisende centrum van Grave!

U betaalt bij ons geen zaalhuur. De prijzen van consumpties zijn hetzelfde als in het café, inclusief bedieningsgeld.

https://www.maaspoort-grave.nl/reserveren-dish/

Contact opnemen