Welkom bij eetcafé de Maaspoort ‌U bent van harte welkom voor koffie, lunch en diner.

Bent u opzoek naar een lekkere plek om heerlijk te uiteten in Grave dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 11.00 tot 22.00 uur.‌‌ In het weekend zijn we geopend van 11.00 tot 02.00 uur.‌‌

We zitten gelegen in het gezellige vestingstadje van Grave! U kunt ons vinden aan de Maasstraat. De “Maaspoort” is een bruin modern Lunch en Eetcafé waar u de echte Brabantse gezelligheid nog vindt.

Welk jaargetijde het ook is, in Eetcafé “De Maaspoort” is het altijd lekker lunchen met een zeer uitgebreide lunchkaart. In de zomer een terras met uitzicht op de Maas .

Café de Maaspoort staat bekent om onze 150 verschillende soorten speciaal biertjes! Weekelijks wordt het bierassortiment veranderd zodat er telkens verschillende biertjes te proeven zijn die bij het siezoen passen. Naast de biertjes serveren wij ook heerlijke gerechten! Hierbij kunt u denken aan sushi en gerechten van de BBQ.

Natuurlijk biedt Grave met zijn historische verleden als vestingstad vele bezienswaardigheden die het de moeite waard maken om een bezoek aan deze stad te brengen. Kortom, kom eens langs er is hier altijd wat te beleven

 Lunch – Diner – Borrel – Speciaal bier – Sushi – grill

 

Maaspoort Grave
Maasstraat 20
5361 GG Grave