Bestel je eigen Dry Aged Beef

Bestel je eigen Dry Aged Beef

MINIMAAL 31 DAGEN LANG DROOG GERIJPT

Dry Aged beef

Vijf voordelen om voor dry Aged beef te kiezen:

#1 Intense smaak door droogrijping
#2 Onderscheidend vermogen
#3 Exclusiviteit voor de fijnproever
#4 Vlees met een verhaal
#5 Beleving met rijpingskast

Wat gaat er deze maand november de kast in:

Binnenkort in onze rijping kast

 

 

GEWELDIGE DINGEN KOSTEN TIJD!

ONS VLEES IS EEN SLOW FOOD PRODUCT, HET HEEFT TIJD NODIG OM TE DROGEN EN TE GRILLEN (+- 45 MIN),

Op vrijdag en zaterdag wordt er genoten! Daarom serveren wij enkel een combinatie van starters en hoofdgerechten.Dit geeft ons ook de kans om het vlees op temperatuur te laten komen alvorens het te grillen, wat zeker de smaak en kwaliteit ten goede komt.

DUS NEEM DE TIJD OM HET OP TE ETEN…

Bel en reserveer direct bij onze chef.  06 52665072

 

Côte à l’os Limousin Frankrijk

Limousin is een oeroud ras dat stamt uit het westelijk deel van het Franse Massif Central: de streek rond de stad Limoges. Aan die streek dankt het ras ook zijn naam.

Limousin rundvlees staat voor een superieure kwaliteit van fijn vezelig en overwegend mager vlees met veel smaak en een fijne dooradering van natuurlijk, gelijkmatig verdeeld vet. Die karakteristieken zorgen voor een mals en sappig stukje vlees.

Rubia Gallega cote de Boeuf Spanje

Het unieke Galicisch rundvlees uit Spanje wint snel terrein in Nederland. Deze productlijn heeft zijn populariteit te danken aan zijn kenmerkende kruidige en licht zilte smaak. Die smaak kan zich optimaal ontwikkelen in het lange en goede leven dat de dieren leiden in de Spaanse regio Galicië. Niet voor niets vindt het Galicisch rundvlees gretig aftrek bij veel Spaanse sterrenchefs. https://youtu.be/REm_j-C_TC0?si=B5KpswbLog08c38F

 

 

Reserveer Dry aged beef    “hier”

Geef door wat je wil hebben:

Datum wanneer je wil komen eten.