Bestel je eigen Dry Aged Beef
MINIMAAL 31 DAGEN LANG DROOG GERIJPT
Dry Aged beef
Vijf voordelen om voor dry Aged beef te kiezen:
#1 Intense smaak door droogrijping
#2 Onderscheidend vermogen
#3 Exclusiviteit voor de fijnproever
#4 Vlees met een verhaal
#5 Beleving met rijpingskast
Wat gaat er deze maand november de kast in:
Binnenkort in onze rijping kast
GEWELDIGE DINGEN KOSTEN TIJD!
ONS VLEES IS EEN SLOW FOOD PRODUCT, HET HEEFT TIJD NODIG OM TE DROGEN EN TE GRILLEN (+- 45 MIN),
Op vrijdag en zaterdag wordt er genoten! Daarom serveren wij enkel een combinatie van starters en hoofdgerechten.Dit geeft ons ook de kans om het vlees op temperatuur te laten komen alvorens het te grillen, wat zeker de smaak en kwaliteit ten goede komt.
DUS NEEM DE TIJD OM HET OP TE ETEN…
Bel en reserveer direct bij onze chef. 06 52665072
Het unieke Galicisch rundvlees uit Spanje wint snel terrein in Nederland. Deze productlijn heeft zijn populariteit te danken aan zijn kenmerkende kruidige en licht zilte smaak. Die smaak kan zich optimaal ontwikkelen in het lange en goede leven dat de dieren leiden in de Spaanse regio Galicië. Niet voor niets vindt het Galicisch rundvlees gretig aftrek bij veel Spaanse sterrenchefs. https://youtu.be/REm_j-C_TC0?si=B5KpswbLog08c38F