Mogelijkheden

Aktiviteiten

Het Pater Karel Bier
De Pater Karel club uit Grave - met als residentie eetcafé de Maaspoort - vond dat het hoog tijd was voor eigen bier. Begin 2013 werd de Muifelbrouwerij uit Berghem hiervoor benaderd. Wat volgde waren diverse proefsessies waarin het hele Muifelassortiment inclusief proefbrouwsels  onder de loep werden genomen. Uiteindelijk is in december 2013 de knoop doorgehakt en is gekozen voor dit stevige blonde bier, volmout gebrouwen, met een prettig nabittertje uit de edele Saaz hop. Ingredienten: water, gerstemout, tarwemout, hop en gist.Bevat een lage concentratie gluten. Voor de THT zie dop. 
Muifelbrouwerij Berghem in opdracht van de Pater Karel Club uit Grave.

Iets te vieren

Café de Maaspoort biedt zes dagen per week(woensdag rust dag), elk moment van de dag een superomgeving om te lunchen, koffie te drinken met kersverse taart, te borrelen met heerlijke hapjes en te dineren, even snel tussendoor of lekker uitgebreid gebruik maken van onze gril

Lunch en diner

Over het algemeen kan je bij ons binnenlopen en nog een tafel vrij vinden. In principe houden wij 25% van onze tafels vrij voor toevallige ‘aanlopers’. Wil je toch zeker van je zaak zijn dan kan je bij ons reserveren. Alleen voor het terras kan er geen tafel van te voren gereserveerd worden.

Grotere groepen

Met zijn allen uit eten? Geen enkel probleem. Zolang er ruimte is kunt u reserveren tot maximaal 40 personen. Vanaf 8 personen hanteren we eventueel in overleg met u een groepsmenu. Dit om te waarborgen dat iedereen ongeveer tegelijkertijd aan tafel kan. In overleg kunnen wij een aangepast menu maken, een lekkere amuse of een welkomstcocktail. Wanneer u bij De Maaspoort wilt komen eten met meer dan 8 personen, neem dan ruimschoots van te voren contact met ons op.

Borrelen

U wilt een verjaardag vieren, een vertrekkende collega uitluiden of met alle ouders van een klas borrelen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen afspraken maken over een maximaal bedrag waarna het ieder voor zich is, misschien een beetje aankleding, een hoek vrijhouden, muziekverzoeken etc. Laat het op tijd weten zodat we er met zijn allen een mooie middag en/of avond van kunnen maken!

Reserveringen kunt u doorgeven op nummer: 0486-475618 of bij geen gehoor op: 06 51615177.

Ook via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. Binnen 24 uur niets gehoord? Dan kunt u voor de zekerheid gerust nog even bellen.